Gartnerbyen byder på mange forskellige typer af ejer- og lejeboliger. Skal det være et moderne townhouse eller en lækker, betænksomt indrettet lejlighed? En charmerende 1-værelses med soveniche eller en praktisk ungdomsbolig?

Gartnerbyen huser mange forskellige typer boliger med nytænkende rumløsninger tilpasset den lille og den større familie, unge og seniorer.

Her er noget for alle – både ejerboliger, lejeboliger og almene boliger. 

Bykvarteret

Hjertet i Bykvarteret er et stemningsfuldt og pulserende bytorv med et mix af boliger, småbutikker, detailhandel og kontorer.

Fra bytorvet kan du nemt og hurtigt bevæge dig videre ind i Gartnerbyen. Tag f.eks. trappen/rampeforbindelsen fra torvet og ned mod Gartnerparken og nyd duften fra lavendelbedet langs trappen om sommeren.

I Bykvarteret finder du flere forskellige boligtyper - fra almene familieboliger over de lækre Green-House lejelejligheder med unik, fælles tagterrasse på 112 m2 til studieboliger. Du kan med andre ord være sikker på, at kvarteret byder på noget til enhver smag. 

Læs mere om boliger i Bykvarteret her

 

Havekvarteret

I Gartnerbyens Havekvarter finder du vores populære og charmerende townhouses, som er godt beliggende klos op ad Åløkkestien og Åløkkekvarteret. Som beboer i Havekvarteret er du altså tæt på både by og skøn natur.

Boligerne er en moderne fortolkning af rækkehuset med plads til hele familien og byder på en god planløsning, bæredygtige materialer med lav vedligeholdelsesgrad og private udearealer – alle townhouses har nemlig adgang til egen terrasse eller en dejlig tagterrasse.

Med boligerne medfølger desuden et depotrum og egen p-plads.

Læs mere om boliger i Havekvarteret her

 

 

Parkkvarteret

Parkkvarteret er godt beliggende mellem Havekvarteret og Bykvarteret, hvor du har adgang til flere af bydelens dejlige parker og udearealer. 

Her finder du bl.a. Lommeparken med Gartnerbyens store naturlegeplads, som er bygget af 20 egestammer og har adskillige sjove klatrefunktioner. Og så kan du også bevæge dig gennem den store park, hvor du finder både pære- og kirsebærtræer samt bærbuske, som du frit kan plukke fra.

Her kan du også lægge vejen forbi Gartnerbyens hyggelige pergola med klatreplanter, hvor du kan nyde en stille stund ved de opstillede borde- og bænkesæt. 

I parkkvarteret har vi både familieboliger, ungdomsboliger og seniorboliger.

Læs mere om boliger i Parkkvarteret herFølg med i udviklingen af Gartnerbyen på