Gartnerbyen byder på mange forskellige typer af eje- og lejeboliger. Skal det være et moderne Townhouse eller en lækker, betænksomt indrettet lejlighed? En charmerende 1-værelses med soveniche eller en praktisk ungdomsbolig?

Gartnerbyen huser mange forskellige typer boliger med nytænkende rumløsninger tilpasset den lille og den større familie, unge og seniorer.

Her er noget for alle – både ejerboliger, lejeboliger og almene boliger.

Bykvarteret

Hjertet i Bykvarteret er et stemningsfuldt og pulserende bytorv med et mix af boliger, småbutikker, detailhandel og kontorer.

Fra torvet kan du som fodgænger og cyklist bevæge dig videre ind i Gartnerbyen og fortsætte ind i bydelsparken via en trappe/rampeforbindelse.

Materialemæssigt får området et slægtskab med Bolbrokvarteret, og bebyggelsen vil fremstå i 4-5 etager.

Læs mere om boliger i Bykvarteret her

 

Havekvarteret

I Gartnerbyens Havekvarter ligger de populære og charmerende Townhouses. Med ryggen helt op af Åløkkestien og Åløkkekvarteret ligger de skønne Townhouses som perler på en snor. Townhousene har adgang til egen terrasse eller en skøn tagterrasse.

Læs mere om boliger i Havekvarteret her

 

Parkkvarteret

Parkkvarteret ligger i mellem Havekvarteret og Bykvarteret.

I Parkkvarteret er der adgang til flere af Gartnerbyens skønne parker. Her ligger bl.a. Lommeparken som har en helt unik naturlegeplads med stor Guldsmed bygget af 20 store egestammer. Det er også i Parkkvarteret man finder den store park hvor der er plantet både æble-, pære- og kirsebærtræer samt bærbuske som der frit kan plukkes fra. Parken har også hyggelig pergola med klatreplanter, hvor der kan slappes af ved borde- og bænkesæt og har man lyst til at være mere aktiv, kan man give sig i kast med parkour- og motionsredskaberne.

Læs mere om boliger i Parkkvarteret herFølg med i udviklingen af Gartnerbyen på