I sommeren 2021 står 46 familievenlige lejeboliger fra Fyns Almennyttige Boligselskab klar i Gartnerbyens Bykvarter. Fra februar 2021 er det muligt at skrive sig op til boligerne.

Bæredygtighed, funktionalitet og livskvalitet er i højsædet i de 46 familieboliger, som i disse måneder bliver færdigbygget i Gartnerbyens Bykvarter.

Med Fyns Almennyttige Boligselskab (FAB) som bygherre forventes boligerne at være indflytningsklar i sommeren 2021, og man kan nu skrive sig op til en bolig. Det foregår via FAB’s hjemmeside. https://fabbo.dk/gartnerbyen-ii-familieboliger-nybyggeri/

En bæredygtig bolig

De 46 lejeboliger får en størrelse på 61-105 m2 og indrettes som 2-, 3- og 4-rums boliger med egen altan eller terrasse. Hver bolig råder over åbent køkken og stort badeværelse, og der er elevator i bygningen.

Byggeriet udmærker sig ved at være Gartnerbyens første bæredygtighedscertificerede boligbyggeri, der opføres efter den såkaldte DGNB-Sølv standard, som er industristandard i dansk byggeri. Det betyder, at man som lejer kan være sikker på at bo i en bygning, hvor der er taget hensyn til parametre som energi- og vandforbrug, materialer, luftkvalitet og adgangsforhold.

Bo tæt på det hele

Som en del af Odenses nye grønne bydel, Gartnerbyen, har man som beboer nem adgang til såvel indkøb og kulturliv i Odense City som grønne åndehuller og natur.

Derudover bliver der etableret letbanestop i gåafstand fra Gartnerbyen, ligesom der er kort afstand til daginstitutioner og skoler i bl.a. Åløkkekvarteret.

 

 Følg med i udviklingen af Gartnerbyen på