Mellem det centrale og vestlige Odense spirer Gartnerbyen – en helt ny bydel med et væld af moderne boliger og grønne oaser. I hjertet af Gartnerbyen finder du den 5.000 m2 store nyanlagte park med frugttræer og bærbuske, pergola beklædt med klatreplanter, borde- og bænkesæt samt parkour- og motionsredskaber.

Nu mangler parken bare det rette navn, og det kan du være med til at bestemme!

 

Vær med til at navngive parken (fra 27. maj)

I samarbejde med TV2 Fyn Event afholder Gartnerbyen en navngivningskonkurrence, hvor fantasifulde fynboer kan byde ind med deres bedste bud.

For at deltage i konkurrencen skal du indsende dit navneforslag i formularen nederst i artiklen. Det kan du gøre i perioden 27. maj til 3. juni.  

Dit bud må meget gerne afspejle Gartnerbyens grønne profil og historie, men det er ikke et krav. Det er nemlig på selvsamme grund, at dyrskuet i Odense tog sin spæde form for over 130 år siden, og at blomstergrossisten GASA i mere end 50 år handlede med blomster og planter. Det er med respekt for denne grønne historie, at der i disse år opføres moderne boliger i Gartnerbyen.

 

Stem på finalisterne (fra 3. til 15. juni)

På baggrund af de indsendte bud igangsættes fra den 3. juni en afstemning, hvor du kan stemme på det parknavn, der lyder absolut bedst i dine ører. Blandt favoritnavnene den 15. juni kl. 16.00 udvælger en jury det endelige parknavn. 

 

Deltag i kåringen (16. juni)

Vindernavnet offentliggøres den 16. juni kl. 19-20 ved et event i parken i Gartnerbyen. Her vil parkens navn blive afsløret, der vil være præmieoverrækkelse til finalisterne, og der vil være mulighed for at opleve Gartnerbyens nye park fra første parket. Gartnerbyen vil desuden byde på lidt mad og drikke. TV2 Fyn Event og vært Signe Ryge er tilstede hele vejen igennem dagens store begivenhed og byder på et program med kodeord som sammenhold, fællesskab og nysgerrighed efter stedets historie og fremtid.

Kig forbi Gartnerbyen, og tag meget gerne dine venner eller din familie med under armen. 

 

Navngivningsfest for Gartnerbyens park:
Tid: Torsdag den 16. juni kl. 19-20
Sted: Parken i Gartnerbyen, Middelfartvej, Odense 
Hvad sker: Kig forbi den nyanlagte park kl 19-20, hvor der vil være lidt mad og drikke. Kl. 19.30 udløses spændingen, hvor vinderen kåres. 

 

Retningslinjer ift. corona: 

I forbindelse med eventet den 10/6 tager vi naturligvis hensyn til de gældende corona-retningslinjer, herunder det aktuelle forsamlingsloft. Vi forbeholder os således retten til at afvise folk, hvis deltagertallet overskrides.

 

Konkurrencebetingelser

  • Alle over 16 år kan indsende et bud på et navn. 
  • Navnet må gerne afspejle Gartnerbyens grønne image og historie som industrigrund, men det er ikke et krav.
  • Ved deltagelse giver du samtykke til at stille op til interview og få vist dit billede og dit navn på Gartnerbyens og TV2 Fyns websites og andre relevante kanaler, herunder nyhedsmedier.
  • Præmien bortfalder, hvis vinderen ikke kan kontaktes inden den 30/6 2021.
  • Præmie kan ikke ombyttes til kontanter. 

Useriøse og stødende navneforslag vil IKKE komme i betragtning. 

 Følg med i udviklingen af Gartnerbyen på