TOWNHOUSE 

I Odenses nye, grønne og bæredygtige bydel, Gartnerbyen, står den nyeste etape af de attraktive townhouses klar. 11 charmerende to-plans rækkehuse med både privat terrasse og p-plads på egen matrikel er klar til at blive hjem for familier. 

Gartnerbyens townhouses er en moderne nyfortolkning af rækkehuset med plads til hele familien.

De nyopførte boliger er en del af havekvarteret i Gartnerbyen, som skaber de allerbedste rammer for familielivet. Her er nemlig tænkt funktion ned til den mindste detalje med en optimal planløsning, lyse og bæredygtige materialer med lav vedligeholdelsesgrad samt private udearealer.

 

PRIVATE UDENDØRSAREALER I GRØNNE OMGIVELSER

I de 11 nye og moderne townhouses er der plads til at dyrke privatlivet. Boligerne har alle egen flisebelagt terrasse omkranset af bøgehæk, som vender ud til en privat fællessti. På terrassen er der også opført eget depotrum til opbevaring af f.eks. havemøbler, værktøj eller børnenes udelegetøj.

Til rækkehusene hører ved den flisebelagte ankomstside også en privat p-plads på egen matrikel, ligesom der er monteret egen udvendig taphane. 

De skønne udendørsarealer med plads til leg og hygge er omgivet af Gartnerbyens grønne omgivelser med træer, parker, naturlegeplads og snoede stisystemer.

 

POPULÆRE FAMILIEBOLIGER SKABT TIL NÆRVÆR OG SAMVÆR 

Boligmarkedet har taget rigtig godt imod Gartnerbyen – herunder bydelens moderne nyfortolkning af rækkehuset. I 2019 flyttede de første 32 familier ind i tilsvarende townhouses, og siden da er over 100 rækkehuse blevet opført.

Læs mere om de spirende rækkehuse i Gartnerbyen her: MyTownhouse.dk

Der er tænkt over at skabe de bedste rammer for familielivet i de fireværelses rækkehuse på lidt over 100 kvadratmeter. I stueplan finder man køkken og stue i åben forbindelse, der er skabt til samvær for hele familien. Fra køkkenet er der udgang til gårdrum mod ankomstsiden, og fra stuen er der udgang til egen terrasse. Dertil er der entre og toilet i stueplan.

På førstesalen finder man to værelser med skab og soveværelse med walk-in samt fransk altan. Reposrummet fungerer som fordeler til alle rum, og baderummet har både brus og håndklædetørrer.

Køkken og badeværelse er opbygget i Svanes Deco-serie i et tidsløst og enkelt design, der sikrer en gennemgående stil i boligerne, og der er monteret alt i hårde hvidevarer.

Ud over en god planløsning og egne udearealer, giver de nye og stort set vedligeholdelsesfrie boliger også frihed til at nyde familielivet og alle de muligheder, som Gartnerbyen og Odense by byder på.

 

CENTRAL BELIGENHED TÆT PÅ NATUR OG BY

De nye rækkehuse opføres i Gartnerbyen, der er en helt ny og grøn bydel med et spændende miks af boligformer nær Odense bymidte. Med et hjem i Gartnerbyen har man det hele inden for rækkevidde – uanset om man er til slentreture eller motion i natur og skov, alle de tilbud, som by- og kulturliv tilbyder, eller institutioner og skoler, supermarkeder og nem adgang til offentlig transport, herunder den kommende letbane.

 

 


Følg med i udviklingen af Gartnerbyen på