Nær Odenses bymidte spirer en helt ny, grøn bydel – Gartnerbyen – frem. Familieboliger, ungdomsboliger, seniorboliger, private og almene boliger, parker, naturlegeplads og butikstorv bliver det bankende hjerte, der spreder liv mellem det centrale og det vestlige Odense.

Når det 133.000 kvadratmeter store område er fuldt udbygget med et bredt spænd af boligtyper, vil det rumme ca. 140.000 etagekvadratmeter, hvilket gør Gartnerbyen til et af de største byudviklingsprojekter i det centrale Odense nogensinde.

Her vil man møde en levende bydel med både ejerlejligheder, townhouses/rækkehuse og lejeboliger – og med fokus på bæredygtighed og det moderne byliv.

Som investor kommer du længere for pengene i Odense end i de store byer Aarhus og København. Du er sikret et stabilt, godt afkast uden samme prisudsving som i de store metropoler. 

Den tidligere GASA-grund, som Gartnerbyen opføres på, er ejet af PFA og hovedaktionæren i H. Skjøde Knudsen A/S. Gartnerbyens øvrige investorer tæller Birk og Bang A/S, Danhaus A/S, Arbejdernes Boligforening Odense, Odense Boligforening, Fyns almennyttige boligselskab og Vinding Gruppen.

 

I Gartnerbyen kan man trygt slå rødder, og derfor har vores investorer valgt at deltage i flere byggeprojekter i den spirende nye bydel. For os er det vigtigt, at lejerne får et fantastisk sted at bo, og det får de her i Gartnerbyen, som bl.a. har sin egen Coop 365 og grønne områder, der danner gode rammer for sociale fællesskaber. Efter den meget positive respons fra de nuværende lejere har vi derfor flere ejendomme på vej i Gartnerbyen i den kommende tid.

Claus Rosendahl Rasmussen, Partner, Vinding Gruppen A/S

Preview

 

 

Derfor er Gartnerbyen en god investering:

 • En velfungerende infrastruktur: Ringveje, ny letbane, nærhed til motorvej E20
 • Som boligejer får man mere for pengene end i København og Aarhus
 • Vækstdynamo for hele Fyn anført af verdensberømt robotklynge
 • Gode kulturtilbud i form af HCA Festivals, Tinderbox-festivalen mf.
 • Universitetsby med nyt kommende supersygehus i form af nyt OUH
 • Masser af byudviklingsprojekter i bl.a. Gartnerbyen, på Østerbro og på havnen

 

Odense - en by i vækst:

Gartnerbyen er et markant byudviklingsprojekt i Danmarks tredjestørste by, Odense, som i disse år gennemgår en storstilet forvandling fra stor by til storby.

Nye kvarterer skyder op, og store dele af Odense Centrum har gennemgået en gennemgående forvandling. Samtidig er der etableret en helt ny letbane, og et nyt supersygehus i Odense SØ er på vej.

Nye kvarterer skyder op, og store dele af Odense Centrum gennemgår en gennemgående forvandling med nedgravningen af Thomas B. Thriges Gade. Samtidig etableres der letbane og nyt supersygehus i Odense SØ.

Ifølge de seneste prognoser fra Danmarks Statistik vil Odenses indbyggertal vokse fra knap 206.000 indbyggere i 2021 til godt 223.800 i 2045, hvilket er en befolkningstilvækst på over 17.000 mennesker.

 

Gartnerbyen er interessant som investeringscase, fordi det er sjældent, at man står med et så stort og bynært område, hvor man helt fra bunden kan skabe nogle moderne, gennemtænkte løsninger, som passer til nutidens behov og boligønsker. Der er tænkt på grønne rum, og der er en ro, når man kommer ind i området. Samtidig er man tæt på både byen, rekreative tilbud og gode institutioner, ligesom der er gode trafikale forhold. Så det er hele pakken, vi som investor køber ind i.

Lars Zülau Henriksen, direktør, Dansk Boliginvest ApS

Preview

 

Derfor er Odense en sikker investering:

 • En velfungerende infrastruktur: Ringveje, kommende letbane, nærhed til motorvej E20
 • Som boligejer får man mere for pengene end i København og Aarhus
 • Vækstdynamo for hele Fyn anført af verdensberømt robotklynge
 • Gode kulturtilbud i form af HCA Festivals, Tinderbox-festivalen mf.
 • Universitetsby med nyt kommende supersygehus i form af nyt OUH
 • Masser af byudviklingsprojekter i bl.a. Gartnerbyen, på Østerbro og på havnen.
 • Et af Danmarks mest markante byfornyelsesprojekter i form af nedgravningen af Thomas B. Thriges Gade og etableringen af en helt ny bydel i Odense centrum.

 

Er du interesseret i at høre mere?

Kontakt Allan Nielsen for en uforpligtende dialog.
E: ani@gartnerbyen.dk
T: +45 27221711

 

 

 Følg med i udviklingen af Gartnerbyen på