Få en lækker studiebolig i Gartnerbyen

Her finder du studiebolig til dig, der måske skal flytte hjemmefra og/eller i gang med at studere. Skal du flytte hjemmefra og måske til en helt ny by væk fra familie og venner?

I Gartnerbyen finder du moderne og lækre lejligheder ideelle til studerende – tæt på centrum og Odenses mange uddannelsesmuligheder. Her er der grobund for et stærkt fællesskab og nye bekendtskaber med Gartnerbyens mange andre unge beboere, hvilket især kan være rart for dig, der er tilflytter til Odense.

Et væld af muligheder uden for døren

I Gartnerbyen er du aldrig langt væk fra noget, og det meste er inden for gå- og cykelafstand eller med gode forbindelser via offentlig transport.

Inden for et par kilometers afstand kan du nå centrum med pulserende byliv, butikker og kulturtilbud, natur og skov, og du har stort set alle idrætsfaciliteter i baghaven.

I nærområdet er også Odense Havn med Tietgens uddannelsessteder, Erhvervsakademiet Lillebælt samt HF & VUC Fyn – og Storms Pakhus, hvor du kan nyde lækker street food med dine venner.

Med den nye letbane, hvor Gartnerbyen har sit ejet stop og kort afstand til Odense Banegård, er der også gode forbindelser til Odenses øvrige store uddannelsessteder som Syddansk Universitet, UCL Erhvervsakademi & Professionshøjskole samt Kold College.

Studieboliger AB - BF 1.3

Read More Preview

Studieboliger FAB- BF 1.4

Read More Preview


Følg med i udviklingen af Gartnerbyen på