Nyd familielivet i Gartnerbyen

Gartnerbyen byder på mange forskellige former for ejer- og lejeboliger. Her finder du familieboliger til den lille familie og boliger til par eller singler. Ungdomsboliger til dig, der måske skal flytte hjemmefra eller i gang med at studere. Seniorboliger til dig, der ønsker at flytte i noget mindre og vedligeholdelsesfrit for at nyde tilværelsen som senior. Det er nemlig Gartnerbyens ambition at udvikle en bydel med boliger til alle, hvor alle generationer kan få glæde hinanden – store som små, unge som gamle.

Vi sætter her fokus på Gartnerbyens oplagte familieboliger, og hvad Gartnerbyen og nærområdet kan tilbyde dig og din familie.

Vil du vide mere om ungdomsboligerne, skal du læse videre her, og er du nysgerrig på seniorboligerne, kan du klikke her.

Saml hele familien i moderne townhouses i Gartnerbyens havekvarter

Gartnerbyen tilbyder ideelle familieboliger omgivet af lækre faciliteter, der gør hverdagen nemmere og sjovere – uanset om din lille familie har vokseværk, og I er på udkig efter mere plads, eller du er singleforælder og søger et hjem til dig og dine børn med legeplads og masser af legekammerater lige uden for døren.

I Gartnerbyens små grønne kvarterer finder du moderne rækkehuse med 4-værelses ejer- og lejeboliger i to plan. Her er kvadratmeterne udnyttet optimalt, så du får mest bolig for pengene. Der findes flere forskellige planløsninger, men fælles for boligerne er, at de foruden tre gode værelser, toilet og bad har et dejligt køkkenalrum og stue i ét med plads til nærvær og samvær med hele familien. Boligerne er placeret på første og anden sal og har en skøn solrig tagterrasse og en parkeringsplads. Med flere af boligerne kommer også et depot. Boligerne er opført i en smuk arkitektur med respekt for natur og miljø og kræver minimal vedligeholdelse.

Bo i hjertet af Odense

I Gartnerbyen er du aldrig langt væk fra noget. Inden for et par kilometers afstand kan du nå centrum med pulserende byliv, butikker og kulturtilbud, natur og skov, og du får her stort set alle idrætsfaciliteter i baghaven.

I nærområdet findes et væld af daginstitutioner, som du kan få et overblik over her. Gartnerbyens skolebørn hører under skoledistriktet med den populære Åløkkeskole, og med supercykelstien på Langesøstien får skolebørnene ovenikøbet en sikker vej til skole. Sidst, men ikke mindst, får du som beboer i Gartnerbyen velfungerende infrastruktur tæt på ringveje, motorvej E20, Odense Banegård og den kommende letbane.

Skal Gartnerbyen være det næste hjem for dig og din familie?

Få et overblik over ideelle familieboliger i Gartnerbyen herunder, hvor du kan læse mere og se billeder.

Lej et townhouse i Gartnerbyen hos:

 

DEAS / home

Læs mere:     gartnerbyenpfa.dk

Kontakt:     70 30 22 00

 

Køb et townhouse hos:

 

Nybolig Palle Jensen

Læs mere:     mytownhouse.dk

Kontakt:     63 13 13 23

 

Lej en lejlighed i etagebyggeri hos:

 

Nybolig Palle Jensen (Byggefelt 1.4 Vest)

Læs mere:     green-house.dk

Kontakt:    63 13 13 23

 

DEAS / home (Byggefelt 1.5)

Læs mere:     gartnerbyenpfa.dk

Kontakt:     70 30 22 00

 

Odense Boligselskab (Byggefelt 1.2)

Læs mere:     www.boligøen.dk

 

 

Townhouse bygning 1+2

Read More Preview

Townhouse bygning 3+4

Read More Preview

Townhouse bygning 5+6

Read More Preview

Townhouse bygning 7

Read More Preview

Townhouse bygning 8+9+10

Read More Preview

Townhouse bygning 11

Read More Preview

Lejlighed GB 1.2 leje

Read More Preview

Lejlighed GB 1.8 bygning 2 ejerlejlighed

Read More Preview

Lejlighed GB 1.8 bygning 1+3 leje

Read More Preview

Lejlighed GB 1.4 leje

Read More Preview

Lejlighed GB 1.4 Vest leje

Read More Preview

Lejlighed GB 1.5 leje

Read More Preview


Følg med i udviklingen af Gartnerbyen på