Gartnerbyen
– en by i udvikling

Gennem mere end 50 år har GASA handlet med blomster og planter fra deres hovedsæde i Bolbro. Nu er en helt ny bydel – Gartnerbyen – ved at se dagens lys nær Odense bymidte. Det, der før var et travlt erhvervsområde, bliver en levende by i byen med lejligheder, townhouses, sundhedshus og et stemningsfuldt butikstorv, der – som et hjerte – skaber liv og holder pulsen oppe for hele området.

Gartnerbyen er det største ejendomsbyggeri i det centrale Odense nogensinde. Bydelen binder ikke bare Bolbro og Vesterbro sammen. Den binder også generationerne sammen med boliger til både unge, børnefamilier og seniorer.

Og så er det en bydel med spændende arkitektur og blandede boligformer – både private og almene, masser af grønne rekreative områder, stort set alle idrætsfaciliteter i baghaven, god infrastruktur og tæt på byens centrum.

Gartnerbyen skal bevare den stærke historie og identitet – med indbygget fællestræk fra tidsånden.

Preview

Levende kvarterer

Bykvarteret

Her ligger det lokale bytorv med et mix af velfungerende boliger med nytænkende rumløsninger og butikker.

Parkkvarteret

Lejligheder og familieboliger i smørhullet mellem By- og Havekvarteret – Gartnerbyens kvarterpark ligger i dette område.

Havekvarteret

Mod Langesøstien bygges smukke og moderne townhouses, der henvender sig til både seniorer og børnefamilier.Følg med i udviklingen af Gartnerbyen på