Lev det gode seniorliv i Gartnerbyen

Gartnerbyen byder på mange forskellige former for ejer- og lejeboliger. Her finder du seniorboliger til dig, der ønsker at flytte i noget mindre og vedligeholdelsesfrit for at nyde tilværelsen som senior. Ungdomsboliger til dig, der måske skal flytte hjemmefra og skal i gang med at studere. Familieboliger til den lille familie og boliger til par eller singler. Det er nemlig Gartnerbyens ambition at udvikle en bydel med boliger til alle, hvor alle generationer kan få glæde hinanden – store som små, unge som gamle.

Vi sætter her fokus på Gartnerbyens ideelle seniorboliger, og hvad Gartnerbyen og nærområdet kan tilbyde dig som senior. Vil du vide mere om ungdomsboligerne, skal du læse videre her, og er du nysgerrig på familieboligerne, kan du klikke her.

 

Dyrk det gode seniorliv i Gartnerbyen

Er det på tide at skifte hus og have ud med noget mindre og mere vedligeholdelsesfrit? Drømmer du om at bo i rolige og grønne omgivelser centralt i Odense? Og er du på udkig efter et bofællesskab, hvor du kan dyrke det sociale fællesskab med andre seniorer? Så er der masser af muligheder i Odenses nye grønne bydel.

Gartnerbyen byder på leje- og ejerboliger – både i stueplan med udgang til hyggelig gårdhave og i etagebyggeri med egen altan og fælles tagterrasser med en af byens bedste udsigter. Udover de gængse boligformer finder du i Gartnerbyen også et unikt seniorbofællesskab. Her er der et stort fælleshus med sociale aktiviteter, et orangeri, legepladser til børnebørnene og en social vicevært, som tilsammen danner rammerne for det gode seniorliv, hvor man kan nyde godt af alle gevinsterne ved et stærkt naboskab. 

 

 

Et væld af muligheder uden for døren

I Gartnerbyen er du aldrig langt væk fra noget. Inden for et par kilometers afstand kan du nå centrum med pulserende byliv, butikker og kulturtilbud, natur og skov, og du har stort set alle idrætsfaciliteter i baghaven.

Som beboer i Gartnerbyen får du en velfungerende infrastruktur tæt på ringveje, motorvej E20, Odense Banegård, centrum og ikke mindst den nye letbane, hvor Gartnerbyen har sit eget stop. 

Skal Gartnerbyen være dit næste hjem?

Få et overblik over Gartnerbyens seniorvenlige boliger herunder, hvor du kan læse mere og se billeder.

Gælder nogle af følgende for seniorer?

 

Odense Boligselskab (Byggefelt 1.2)

Læs mere:     www.boligoen.dk

 

Fyns Almennyttige Boligselskab

Læs mere:     www.boligoen.dk

Kontakt:     63 12 56 00

 

Arbejdernes Boligforening

Læs mere:     www.studiebolig-odense.dk

Kontakt:     AB@abodense.dk

 

 

 

Bliv en del af seniorbofællesskabet:

 

Pensionsselskabet PFA

Læs mere:     www.seniorbofællesskaberpfa.dk

 

Odense Boligselskab

Læs mere:     www.boligoen.dk

 

 

 

Lej en lejlighed i etagebyggeri:

 

EDC Poul Erik Bech - Odense C (Byggefelt 1.4 Vest)

Læs mere: green-house.dk

Kontakt:    66126 127

 

DEAS / home (Byggefelt 1.5)

Læs mere:     gartnerbyenpfa.dk

Kontakt:    70 30 22 00

 

 

 

Køb en ejerlejlighed:

 

Nybolig Palle Jensen

Læs mere:     mytownhouse.dk

Kontakt:     63 13 13 23

 

 

 

Seniorboliger leje

Read More Preview


Følg med i udviklingen af Gartnerbyen på