Townhouses. Almene boliger. Ejerlejligheder. Og lejeboliger.

Odenses nye bydel, Gartnerbyen, rummer allerede mange forskellige boligtyper, og nu føjes der yderligere 108 lejeboliger til sortimentet.

Frem mod august 2022 opfører Vinding Gruppen A/S og Ejendomsselskabet af 1. maj 2021 A/S således 108 to- og treværelses lejligheder på mellem 49 og 73 m2 fordelt på fire etageejendomme. Lejlighederne får en central placering klos op ad Gartnerbyens centrale park, Gartnerparken.

”Vi er overbevist om, at der bliver tale om nogle meget attraktive lejligheder supertæt på Odense centrum og til nogle meget skarpe priser,” siger Claus Rosendahl Rasmussen, partner i ejendomsinvesteringsselskabet Vinding Gruppen, der vil forestå al udlejning af boligerne.

Claus Rosendahl Rasmussen anslår, at den månedlige leje for en delevenlig treværelses lejlighed starter ved ca. 7.000 kroner om måneden. For en toværelses lejlighed starter den anslået ved under 6.000 kroner om måneden.

Lejligheder blev revet væk

Det er tredje gang, at Vinding Gruppen bygger i Gartnerbyen. Selskabet står desuden bag opførelsen af henholdsvis 50 og 24 nyopførte lejeboliger et andet sted i bydelen. Her var samtlige lejligheder lejet ud, inden lejlighederne stod færdige i henholdsvis marts og maj måned i år.

Den overvældende efterspørgsel fra både unge par, singler, enlige forældre og ældre har givet Vinding Gruppen appetit på flere projekter i Gartnerbyen.

”Jeg tror personligt meget på den her bydel. Der er tale om et stort område, og man er så at sige begyndt med et tomt lærred i form af en tom byggegrund. Det har givet mulighed for at indtænke blandt andet en stor park og små grønne oaser fra begyndelsen, hvilket giver en meget levende og grøn bydel,” siger Claus Rosendahl Rasmussen.

Stor tiltro til området

Den anden investor, Ejendomsselskabet af 1. maj 2021, er bl.a. ejet af selskabet Dansk Boliginvest A/S, der står bag tilsvarende projekter i Aarhus og Horsens.

Også her er der stor tiltro til den fortsatte udvikling af Gartnerbyen, som efter planen skal være fuldt færdigudviklet i 2025.

”Vi er gået ind i projektet med det lange sigte for øje, fordi vi tror meget på bydelen. Vi ser frem til at være med til at sætte vores præg på området,” siger Lars Zülau Henriksen, adm. direktør i Dansk Boliginvest A/S, der også er investor på efterfølgende etaper.

De første prøvelejligheder forventes at stå klar i april eller maj 2022.

Vinding Gruppens udlejningsteam, VG Bolig, har netop åbnet en interesseliste. Du kan skrive dig op således:

1) Gå ind på VG Boligs hjemmeside www.vgbolig.dk

2) Tryk på menupunktet ”Nye boliger”

3) Udfyld nemt og hurtigt formularen

 

Fakta om de 108 boliger

  • Bygherrer er Vinding Gruppen A/S og Ejendomsselskabet af 1. maj 2021 A/S. Vinding Gruppen står for al udlejning.
  • Der bliver opført i alt 108 lejeboliger på 49-73 m2 (brutto) fordelt på fire ejendomme.
  • Til hvert lejemål er tilknyttet altan eller terrasse samt opbevaringsrum.
  • Der etableres et fælles gårdrum, der deles af de fire ejendomme.
  • Forventes indflytningsklar i august 2022.

 

Fakta om Gartnerbyen

  • Gartnerbyen er en ny bydel i den vestlige del af det centrale Odense. Det er et af Odenses største byudviklingsprojekter nogensinde.
  • Byggeriet blev indledt i 2017 og forventes færdigopført i 2025.
  • Der bygges ca. 2.000 boliger fordelt på almene og private lejeboliger, ejerboliger, ungdomsboliger og seniorboliger. Fuldt udbygget vil Gartnerbyen kunne huse over 3.000 beboere.
  • Foruden boliger vil området komme til at rumme bl.a. butikstorv og grønne områder.Følg med i udviklingen af Gartnerbyen på